Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Exertis va achizitiona Comm-Tech si se va extinde in Europa

Fuziunile intre companiile de distributie pro AV continua deoarece Exertis a anuntat ca va achizitiona Comm-Tec.

Comm-Tec are sediul la est de Stuttgart si are peste 150 de angajati in Germania, Elvetia, Austria, Italia si Spania si cu operatiuni de comercializare in Europa de Est.

Gerry O’Keeffe, directorul executiv international al Exertis, a declarat: “Pro audiovizualul este o prioritate strategica pentru Exertis, crescand de la o pozitie deja puternica in UK & I, tarile nordice si Franta, impreuna cu achizitiile recente de pe piata din America de Nord; Comm-Tec este o investitie cheie in povestea noastra de crestere continua. Comm-Tec ofera clientilor si furnizorilor companiei Exertis o platforma europeană de prima clasa si, impreuna cu solutiile pentru lantul de aprovizionare oferite de Exertis, ne ofera o acoperire globala in aceasta categorie importanta si in crestere.”

Comm-Tec reprezinta o gama de furnizori, inclusiv Barco, Brightsign, Chief, Gefen, Middle Atlantic, Newline si QSC. Echipa de management va ramane dupa finalizarea achizitiei,raportand lui Eric Bousquet, directorul executiv al Exertis commercial Western Europe.

Rainer Sprinzl, directorul executiv al Comm-Tec, a declarat: “Aceasta este o mare oportunitate pentru afacerea noastra si angajatii nostri sa faca parte dintr-o organizatie care si-a demonstrat clar dorinta de a se dezvolta atat organic, cat si prin achizitie. De asemnea, are avantaje deosebite pentru clientii si furnizorii nostri cu potentialul de a ne extinde portofoliul de produse si ofertele de servicii pentru a raspunde cerintelor din ce in ce mai colaborative ale utilizatorilor finali la locul de munca de astazi.”

Achizitia trebuie sa fie mai intai aprobata de catre autoritatile de concurenta. Aprobarea urmeaza sa fie primita pana in iunie/ iulie, timp in care ambele companii vor continua sa functioneze separat.