Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

FIBARO a fost premiat in cadrul Summit-ului Z-Wave 2016

In perioada 27-29 septembrie, echipa Fibaro a fost invitata sa se alature summit-ului Z-Wave 2016.

Acest eveniment anual, lansat in special pentru dezvoltatorii de case conectate si marketeri deopotriva, este un eveniment ce dureaza trei zile, unde colaboratorii Z-Wave pot veni pentru a schimba ganduri si idei, precum si pentru a afla mai multe despre tendintele de schimbare in spatiul smart home. In acest an evenimentul a debutat cu o seara de keynote de prezentari ale liderilor de top din industrie, si o ceremonie de premiere, unde Fibaro a primit cu mandrie premiul aliantei Z-Wave, “Bringing Sexy Back”. Summit-ul a continuat cu doua zile consecutive de training-uri de marketing, despre directia in care Z-Wave se indreapta si despre modul in care arata potentialul sau viitor. Evenimentul este o oportunitate minunata pentru producatori, distribuitori si formatori care se unesc in scopul de a ajuta consumatorii sa beneficieze cat mai mult posibil de tehnologia Z-Wave.

“In timp ce compania noastra se straduieste sa-si mentina standardele si sa aiba ‘sexy’ disponibil in orice moment, am fost deosebit de onorati sa primim acest premiu, care ii onoreazainca o data pe inginerii nostri si creierele din spatele produselor noastre, si ii asigura nu numai ca arata bine, ci ca depasesc si asteptarile consumatorilor cu privire la performanta, functionalitate si rezistenta.”  

“Dorim sa le multumim tuturor celor din alianta Z-Wave pentru ca au primit echipa noastra la Sunmmit-ul Z-Wave din acest an si asteptam cu nerabdare sa ne alaturam si evenmientului de anul viitor.”