Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

FIBARO a lansat INTERCOM, un nou dispozitiv smart home

[:ro]FIBARO a lansat INTERCOM, gardianul uimitor al casei tale!

Un dispozitiv multifunctional – FIBARO Intercom este cu adevarat indestructibil si pregatit pentru toate provocarile si disconforturile vietii.

Magia vocii tale – Gardianul tau nu te va parasi niciodata. Aceasta va invata instantaneu sa iti recunoasca vocea si va deschide usile doar pentru tine.

Sunet foarte clar – Iti doresti sa auzi vizitatorul aflat de cealatat parte a usii? Asteapta, nu este nevoie sa deschizi usa. Datorita puterilor sale incredibile, FIBARO Intercom va detecta fiecare sunet de afara, iar conversatia inregistrata va fi la fel de clara ca cea pe care o ai fata in fata cu o persoana.

Mesagerie vocala – Un gardian bun nu uita nimic. Daca va veni un vizitator atunci cand nu esti acasa, FIBARO Intercom va inregistra mesajul acestuia, pe care il vei putea asculta mai tarziu ori de cate ori doresti.

Redarea inregistrarilor – Puterea magica a dispozitivului FIBARO Intercom ii permite sa protejeze nu numai casa, ci si imprejurimile acesteia. Dispozitivul este atent la tot ceea ce este in jur iar o singura miscare suspecta este suficienta pentru a-l alarma si pentru a-l face sa te sune.

Ia-ti casa in vacanta – Gardianul tau constiincios nu doarme niciodata, dar stie ca tu ai nevoie de odihna. Iti va proteja cu rabdare proprietatea atunci cand vei fi plecat. Trebuie doar sa ai telefonul cu tine si vei putea verifica mereu cine bate la usa, chiar daca esti foarte departe.

Control vocal – FIBARO Intercom nu este doar gardianul tau invizibil, ci și un ajutor de nadejde. Nu trebuie sa lasi jos pungile grele atunci cand te intorci de la cumparaturi, pentru a incepe sa cauti cheile prin buzunare (sau, mai rau, prin poseta). Este suficient sa spui parola magica, iar FIBARO Intercom va deschide usa pentru tine.