Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Fibaro a lansat SWIPE – un dispozitiv Touchless pentru controlul casei tale

Fibaro a lansat SWIPE, o unitate care permite utilizatorilor sa controleze dispozitivele de automatizare a casei prin gesturi, fara a atinge vreun dispozitiv si fara a avea nevoie de un smartphone sau de o tableta.

Prin recunosaterea a sase gesturi simple – sus, jos, staga, dreapta, cerc la stanga, cerc la dreapta – SWIPE utilizeaza tehnologia wireless Z-Wave pentru a efectua activitati de control acasa, cum ar fi pornirea/oprirea luminilor, coborarea si ridicarea jaluzelelor, reducerea/cresterea intensitatii luminilor, si multe altele.

Fara a fi necesar contactul cu vreun dispozitiv, nu exista posibilitatea transferului de bacterii, ceea ce face ca SWIPE sa fie o solutie sigura pentru casele cu familii, precum si pentru scoli, bucatarii de restaurante, intreprinderi, si aplicatii conexe.

SWIPE seamana cu o rama foto electronica si poate fi montat pe un perete sau asezat pe un birou, si poate fi personalizat cu o imagine fizica ce poate fi inlocuita in orice moment. SWIPE poate fi, de asemenea, complet invizibil pentru utilizatori si oaspeti, deoarece este capabil sa detecteze gesturi printr-o varietate de materiale. Utilizatorii pot plasa SWIPE sub granit, in spatele unui tablou, sau chiar in spatele unui perete din rigips. SWIPE este disponibil pe alb sau pe negru.

“Cu flexibilitatea sa fara sfarsit in aplicatii si plasare, precum si prin tehnologia revolutionara de control prin gesturi, SWIPE ofera un mod cu totul nou de a controla iluminatul si toate celelalte produse inteligente din casa ta”, a declarat Rich Bira, managing director la Fibaro USA. “Cand este vizibil, este frumos. Si cand este plasat in spatele unui perete sau al unui blat, functioneaza ca o vraja non-intruziva. “

SWIPE este compatibil cu orice controller Z Wave sau Z-Wave+, si sprijina securitatea retelei Z-Wave cu criptare AES-128. Gesturile si actiunile sunt confirmate de SWIPE printr-o sonerie incorporata si printr-un LED. SWIPE poate fi alimentat cu baterii (4 AA) sau prin VDC.