Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Fibaro a inceput sa distribuie Hub-ul Smart Home – Home Center Lite –

Home Center Lite permite utilizatorilor sa creeze, sa personalizeze si sa gestioneze pana la 230 de dispozitive conectate la ecosistem, inclusiv lumini, termostate, sisteme de divertisment si dispozitive de securitate la domiciliu.

Fibaro a inceput sa distribuie in SUA cel mai nou hub smart home, Home Center Lite, si dispozitivul portabil KeyFob – un device compact pentru sistemele smart home. Home Center Lite functioneaza cu toate produsele Z-Wave smart home si cu toate dispozitivele Fibaro precum SWIPE gesture pad si controler-ul rapid Button, si se cupleaza cu KeyFob, un dispozitiv wireless ergonomic controlat manual.

Home Center Lite permite utilizatorilor sa creeze, sa personalizeze si sa gestioneze pana la 230 de dispozitive conectate la ecosistem, inclusiv lumini, termostate, sisteme de divertisment si dispozitive de securitate la domiciliu si multe altele. Home Center Lite functionează si cu alte tehnologii populare precum Sonos, Logitech, Russound si Philips. Integrarea Amazon Echo va fi disponibila in a doua jumatate a acestui an.

KeyFob este proiectat pentru a fi atasat la brelocuri si actioneaza ca un dispozitiv de control portabil atunci cand utilizatorii pleaca sau vin acasa. Cand se afla in raza de actiune a unei retele Z-Wave smart home, utilizatorii pot utiliza KeyFob pentru a activa sau a dezactiva dispozitivele sau pentru a declansa scenele programate, cum ar fi “goodbye”, pentru a seta casa in modul “away”.

Un dispozitiv certificat Z-Wave Plus, KeyFob ofera o crestere de 50% a gamei de retea pentru o functionare mai rapida a tuturor dispozitivelor conectate. Functioneaza cu alte hub-uri Z-Wave sau conectat la alte dispozitive IoT din ecosistemul de acasa prin intermediul unei biblioteci extense de plugin-uri si dispune de sase butoane distincte care pot fi personalizate pentru a controla aproape orice dispozitiv din retea sau o scena de dispozitive.

Home Center Lite dispune de aplicatia noua si imbunatatita Fibaro, cu ajutorul careia utilizatorii pot configura scenele si pot include dispozitive. Scenele personalizate pot include trezirea la deschiderea jaluzelelor sau aprinderea luminilor la un anumit nivel atunci cand un senzor de miscare detecteaza miscare pe timp de noapte. Dispunand de usurinta de utilizare, Home Center Lite introduce notificari interactive push, care permit actiuni rapide in cadrul alertelor pe care le-a setat un utilizator. Aplicatia Fibaro permite controlul de la distanta al sistemului din orice locatie, iar aplicatia desktop permite programarea si integrarea mai profunda pentru pasionatii.

Home Center Lite utilizeaza geo-localizarea, care poate fi ajustata într-un programator avansat, permitand utilizatorilor individuali sa opreasca dispozitivele care nu sunt utilizate, sa armeze alarma atunci cand un utilizator paraseste casa, sa regleze temperatura sau sa simuleze prezenta unui utilizator pentru a descuraja spargerile – cand cunoaste ca un utilizator a parasit casa sau biroul. Home Center Lite ajuta la prevenirea dezastrelor prin raportarea instantanee a incendiilor, inundatiilor sau spargerilor prin intermediul aplicatiei Fibaro.

Home Center Lite este echipat cu un procesor robust Cortex A8 (720MHz), cu procesare locala pentru securitate suplimentara a datelor. Si cu software-ul integrat (vs. in cloud), Home Center Lite nu se bazeaza pe o conexiune la internet pentru a functiona eficient. Home Center Lite ofera, de asemenea, un tablou de bord integrat pentru gestionarea energiei, disponibil de la Fibaro pentru iPhone si iPad, telefoane si tablete Android, precum si o versiune desktop. Tabloul de bord pentru gestionarea energiei permite utilizatorilor sa monitorizeze datele istorice, cum ar fi consumul de energie, in diagrame usor de citit. Accesul la aceste date permite utilizatorilor sa urmareasca dispozitivele care consuma cea mai multa energie si sa faca ajustari acolo unde este necesar, pentru a maximiza eficienta si a reduce facturile lunare de electricitate.