Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

FIBARO va lansa la ISE 2016 “The Button”

“The Button” este un dispozitiv compact de automatizare a casei, cu baterii, care permite utilizatorilor sa ruleze diverse scene personalizate, definite in sistemul lor FIBARO. Dispozitivul atractiv, discret poate fi plasat sau montat aproape oriunde – pe o noptiera sau pe o masuta de cafea, sub un birou, sau pe un perete. Disponibil in diferite culori, utilizatorii pot selecta dispozitivul care sa se potriveasca cu casa lor.

Folosind tehnologia wireless Z-Wave, “The Button” comunica instantaneu cu dispozitivele de securitate, cu sistemul de alarma, si cu diverse alte dispozitive si sisteme conectate din casa. Conectivitate Z-Wave asigura consumatorilor posibilitatea de a controla sistemul de la distanta prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Pentru a crea mai multe scene complexe si personalizate, consumatorii pot configura mai multe dispozitive “The Button”. Intr-un exemplu, FIBARO spune ca un utilizator ar putea utiliza trei butoane pentru a crea o secventa care ar declansa “o scena de plecare” care ar stinge luminile, ar opri termostatul si ar inchide jaluzelele.