Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat extender-ul Ultra-4K

Hall Research a lansat Ultra-4K, un extender dual-head – HDMI si USB 2.0 KVM – pe un cablu CAT6 pana la 100m.

Transmitatorul Ultra-4K ofera doua intrari HDMI si un port USB pentru conectarea la un computer gazda. Transmitatorul ofera iesiri HDMI locale, precum si un hub USB cu 2 porturi. Receiver-ul de la distanta se conecteaza la transmitator folosind un cablu Cat6. Transmitatorul ofera trei iesiri RJ45 astfel incat mai multe receivere pot fi conectate pentru a permite accesul la computer din mai multe locatii aflate la distanta. Cand mai multe receivere sunt conectate la acelasi transmitator, toate receiverele arata aceleasi doua ecrane video si datele tastaturii/ mouse-ului din fiecare locatie de la distanta sunt directionate automat pe computer in functie de activitatea utilizatorului. Intregul sistem este transparent pentru PC si nu necesita instalarea vreunui driver sau software.

Receiver-ul Hall Research Ulatra-4K ofera doua iesiri video HDMI, porturi dedicate pentru tastatura si mouse (cu comutare automata) și un hub USB 2.0 cu 4 porturi pentru conectarea altor dispozitive USB, cum ar fi ecrane tactile si imprimante. Transmitatorul este conectat la receiver folosind un cablu Cat5e/ 6. Sistemul suporta rezolutii video de pana la 3840 x 2160 (UHD/ 4K) si este potrivit si pentru aplicatiile care necesita rezolutii de 2560 x 1600, 2560 x 1440 si 1920 x 1080. Sunt acceptate si alte rezolutii standard HDTV si PC.

Sistemul Ultra-4K este potrivit pentru aplicatiile KVM de inalta rezolutie care necesita pastrarea computerelor intr-o camera securizata a serverului si accesarea de la distanta, fie dintr-o singura locatie, fie din locatii multiple, cum ar fi camerele de tranzactionare din institutii financiare sau accesarea informatiilor sau monitorizarea pacientilor in unitatile medicale.