Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat extenderul UHB-SW2

Hall Research a lansat extenderul UHB-SW2 care este alcatuit dintr-un transmitator de perete si un receptor cu profil scazut.

Transmitatorul de perete ofera intrari VGA si HDMI cu comutare automata, precum si un port USB pentru conectarea la un computer gazda. Sistemul foloseste tehnologia HDBaseT 2.0 pentru integritatea datelor si funcționarea fiabila. Intrarea HDMI accepta HDR 4K/60 4:4:4 cu latime de banda de pana la 18 Gig. VGA si intrarile sale audio asociate sunt convertite in HDMI si scalate pentru a fi afisate pe orice televizor sau proiector.

UHB-SW2 poate extinde semnalele pe un singur cablu CAT6 la o distanta de 36.5 metri pentru 4K@60Hz sau 67 metri pentru video 1080p. Semnalele de control USB si RS-232 sunt de asemenea extinse. Pentru comoditate, receptorul asigura alimentarea transmitatorului de perete prin intermediul cablului CAT6 si ofera doua porturi USB pentru conectarea oricarui dispozitiv USB 1.1 sau 2.0 la receptor. Ecrane tactile interactive, dispozitive de memorie, tastatura/ mouse, chiar si camere web pot fi conectate la receptor.

Comutarea video automata selecteaza ultima intrare conectata (HDMI sau VGA), insa placa de perete include un buton pentru a selecta direct oricare dintre intrari. UHB-SW2 este ideal pentru instalatii AV comerciale si educationale (K-12).