Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat extenderul USB si HDMI EX-HDU

Hall Research a lansat extenderul HDMI si USB EX-HDU, compus dintr-un transmitator de perete cu o banda (EX-HDU-WP) si un receptor compatibil (EX-HDU-R sau EX-HDU-R-IP).

Produsul utilizeaza un singur cablu Cat-5/6 pentru a transporta semnale pana la 60 de metri. Audio HDMI este extras si este furnizat atat ca stereo analog cat si ca digital multicanal. Receptorul poate fi utilizat si pentru a controla alte echipamente asigurand inchiderea programabila a contactelor I/O, RS-232 si IR. Receptoarele cu conectivitate LAN sunt, de asemenea, disponibile, oferind GUI web configurabil de catre utilizator integrat si control IP.

Placa de perete patentata isi ia puterea de la receptor, prin acelasi cablu UTP, si pentru confort, integreaza un hub USB cu doua porturi USB. Extensia plug-and-play nu necesita instalarea driverului si este compatibila cu toate PC-urile, MAC-urile si dispozitivele Android.

Receptorul ofera video HDMI, audio analog stereo, patru porturi USB, emitator IR, banda terminala cu iesire RS-232 si patru porturi I/O digitale programabile. De asemnea, un port mini-USB este prevazut pentru incarcarea configuratiei definite de catre utilizator pentru aplicatiile in care receptorul este utilizat ca sistem de control al camerei.

Utilizatorii pot incarca comenzile RS-232 in EX-HDU pentru a controla alte echipamente, cum ar fi pornirea si oprirea unui proiector. Comenzile pot fi declansate automat prin detectarea continutului video, activate manual prin intermediul butoanelor din GUI-ul web sau prin detectarea evenimentelor de contact deschise si inchise pe porturile I/O. De exemplu, un comutator simplu poate fi conectat la distanta pentru a activa comenzile RS-232 sau IR pentru pornirea si oprirea proiectoarelor. Fiecare dintre porturile I/O poate fi configurat sa functioneze ca intrare sau iesire. Atunci cand un port I/O este configurat ca iesire, acesta poate fi utilizat pentru a cobori sau a ridica un ecran de proiectei electric.

Software-ul gratuit pentru PC este oferit utilizatorilor avansati pentru a configura functionarea sistemului sau pentru a incarca comenzile de control.

EX-HDU este o solutie ideala pentru mediul educational, unde proiectoarele sau tabelele interactive sunt la ordinea zilei.