Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat familia de produse de extensie ECHO

Hall Research a lansat familia ECHO, o serie de produse de extensie concepute pentru a permite unei singure surse HDMI 2.0 sa se afiseze de la distanta in pana la opt locatii diferite folosind tehnologia HDBaseT.

Rezolutiile HDMI pana la 4K UHD (4K60 4:4:4) pot fi extinse pana la 70m, in timp ce rezolutiile de pana la 1080p pot fi extinse 100m printr-un singur cablu Cat-5e sau Cat-6. Familia ECHO suporta protectia continutului HDCP 2.2 si 1.4, precum si video HRD10 cu interval dinamic ridicat.

Pe langa extensia HDMI, familia ECHO extinde si datele seriale RS-232 si IR bidirectional pentru controlul dispozitivelor de la distanta. Toate transmitatoarele includ o iesire HDMI locala, control de rutare EDID, sunet analogic de-embedded si Power over Cable (PoC) pentru a alimenta receptoarele de la distanta. ECHO-4S si ECHO-8S au splittere HDMI incorporate pentru a extinde un singur videoclip la patru si, respectiv, la opt receptoare si au caracteristici suplimentare, inclusiv iesire in bucla RS-232 si IR pentru transmitatoarele legate in serie si intrare audio digitala TOSLINK.

Receptorul ECHO-RX2 are un splitter HDMI incorporat pentru conectarea la un afisaj secundar, RS-232 si IR bidirectional pentru control si iesire audio analogica incorporata. Cand este utilizat cu un ECHO-1S, instalati sursa de alimentare fie la transmitator, fie la receptor – cum va este mai  usor.