Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat UHBX-SW3-S, un nou Extender 4K HDBaseT

Switcher-ul UHBX-SW3-S dispune de o iesire HDBaseT, de doua intrai HDMI si de o intrare VGA. Acesta poate detecta intrarea activa si poate comuta automat la aceasta, sau utilizatorul poate selecta oricare dintre intrarile afisate folosind butoanele de pe unitate.

Intrarile HDMI suporta rezolutii de pana la 4K (UHD), iar una dintre ele suporta, de asemenea, MHL (Mobile High-Definition Link), cu o caracteristica de incarcare telefon.

Intrarea VGA suporta toate rezolutiile YPbPr sau RGB la WUXGA. VGA video si intrarile audio asociate sunt digitalizate, convertite la HDMI, si scalate la 1080p pentru afisare fara probleme pe orice televizor HDMI. Rezolutia 4K poate fi extinsa pana la 100 de metri, in timp ce semnalele 1080p pot merge pana la 150 de metri.

Nici o legatura de alimentare nu este necesara, deoarece comutatorul se alimenteaza folosind Poh (Power-over-HDBaseT) standard, de la receiver-ul la distanta. UHBX-SW3-S poate functiona si ca un controller pentru a porni/opri display-ul, prin comenzile IR sau RS-232, fie manual, fie automat. 

Un port USB este prevazut pentru programarea switcher-ului, utilizand software-ul gratuit, Windows GUI. In plus, unitatea ofera un detector IR care poate extinde semnalul IR la receiver-ul la distanta.