Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat un nou extender HDMI si USB de perete

Hall Research a combinat o placa de perete cu o singura banda cu un emitator si receptor sformand kit-ul EX-4KU.

Acesta extinde video 4K HDMI si datele USB pe un singur cablu UTP si incorporeaza tehnologia HDBaseT 2.0 pentru a extinde video si USB fara latenta sau comprimare.

Transmitatorul de perete ofera o intrare HDMI si un port USB pentru conectarea la o gazda, cum ar fi un computer sau un Mac. Intrarea HDMI suporta toate rezolutiile PC si HDTV pana la 4K UHD inclusiv. Placa de perete ofera doua porturi de incarcare USB. Extenderul accepta toate dispozitivele USB 1.1 si USB 2.0, cum ar fi tastaturi, mouse-uri, ecrane tactile, table interactive si camere USB.

Un singur cablu CAT6 conecteaza transmitatorul la receptor, iar sistemul suporta distante de pana la 40m pentru video 4K sau 70m pentru video 1080p. Full-duplex RS-232 este de asemenea extins si poate fi utilizat daca este nevoie de control serial. Puterea este transmisa de la receptor la placa de perete prin acelasi cablu CAT6.

Extenderul de perete HDBaseT EX-4KU este potrivit pentru a fi utilizat in instalatii AV comerciale si in mediul educational. Nu necesita programare.