Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research este acum Hall Technologies

Ca parte a angajamentului sau de a oferi „solutii de ultima generatie pentru cele mai exigente nevoi”, Hall Research se rebranduieste, devenind Hall Technologies. Hall a declarat ca isi extinde mostenirea si se axeaza pe noi inovatii pentru a-si consolida pozitia, oferta si directia in industrie.

„Hall Technologies este dedicat crearii de solutii inovatoare care vor schimba modul in care oamenii invata, lucreaza si isi traiesc viata de zi cu zi”, a declarat Jason Schwartz, director executiv al Hall Technologies. „Acest nou brand si pozitionarea in continua evolutie ilustreaza perfect urmatoarea generatie de AV.”

Hall Technologies a declarat ca partenerii si clientii sai au fost o parte esentiala a procesului, deoarece rebrandingul isi are radacinile in angajamentul companiei de a crea solutii holistice care sa raspunda nevoilor in continua schimbare.

Rebrandingul include un nou site web pentru Hall Technologies. Accesati www.halltechav.com pentru mai multe informatii.

Un nou ecosistem de produse, care contine solutii end-to-end pentru pietele corporate, de sanatate si educatie, este asteptat sa fie anuntat de Hall Technologies mai tarziu in acest an.