Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research Lanseaza Tastatura Programabila pentru Control Over IP, UI-IP8-DP

Hall Research a lansat UI-IP8-DP, o tastatura programabila cu opt butoane care poate controla dispozitivele IoT si IP in retea. Tastatura poate fi programata sa trimita comenzi TCP/ Telnet catre orice dispozitiv tinta prin simpla apasare a butoanelor sau prin programarea evenimentelor in calendarul sau in timp real.

Cele opt butoane ale tastaturii au LED-uri multicolore pentru iluminare din spate. Culoarea si luminozitatea fiecarui buton pot fi definite de utilizator ca parte a configuratiei, permitand utilizatorilor sa creeze chei care sa comute intre doua stari sau sa lucreze intr-un grup radio exclusiv. UI-IP8-DP ofera, de asemenea, o iesire releu care poate fi utilizata pentru declansarea dispozitivelor cu comanda de inchidere a contactelor. Programarea se face folosind GUI-ul web incorporat, eliminand necesitatea instalarii altor aplicatii.

Tastatura de perete UI-IP8-DP este alimentata prin PoE, astfel incat atunci cand este conectata la un router de retea sau un comutator cu PoE, este alimentata prin conexiunea LAN. O sursa de alimentare separata este de asemenea inclusa pentru cazurile in care PoE nu este disponibila.

UI-IP8-DP este foarte potrivita pentru diferite aplicatii, inclusiv pentru controlul sistemulor AV, automatizarea casei sau a cladirilor, facilitati de productie, chioscuri interactive si multe altele.