Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research a lansat tastatura programabila UI-IP8-DP pentru Control over IP

Hall Research a lansat UI-IP8-DP, o tastatura de perete programabila, cu 8 butoane care poate controla dispozitivele IoT si IP in retea. Tastatura poate fi programata pentru a trimite comenzi TCP/Telnet catre orice dispozitiv tinta prin apasarea butoanelor sau prin planificarea evenimentelor in ceasul/calendarul sau in timp real.

Cele opt butoane ale tastaturii au LED-uri multicolore pentru iluminare din spate. Culoarea si luminozitatea fiecarui buton pot fi definite de utilizator ca parte a configuratiei. Aceasta flexibilitate permite utilizatorilor sa creeze chei care sa comute intre doua stari sau sa lucreze reciproc intr-un grup radio exclusiv. UI-IP8-DP ofera, de asemenea, o iesire Relay care poate fi utilizata pentru declansarea dispozitivelor cu comanda de inchidere a contactelor. Programarea se face folosind GUI-ul web intuitiv incorporat, eliminand necesitatea instalarii de aplicatii.

Tastatura de perete este alimentata cu PoE, astfel incat atunci cand este conectata la un router de retea sau comuta cu PoE, isi ia energia din conexiunea LAN. Din considerente practice, este inclusa si o sursa de alimentare separata pentru cazurile in care este posibil ca PoE sa nu fie disponibila. Noul produs poate fi utilizat in aplicatii din intregul spectru comercial.