Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Research lanseaza sistemul 4K Video si USB over IP VERSA-4K

VERSA-4K este cea mai recenta completare a liniei de produse AV-over-IP de la Hall Research.

Sistemul VERSA-4K extinde si comuta mai multe date video 4K HDMI si USB la un numar nelimitat de receptoare folosind switch-uri de retea Gigabit simple. IR-ul bidirectional, RS-232 si audio auxiliar pot fi, de asemenea, extinse. Functiile avansate includ: latenta redusa, modul video wall pentru a extinde continutul video pe mai multe display-uri, rotire si flipping video, IR, CEC si Serial-over-IP pentru control. Sistemul ofera si comutare automata KVM, control Telnet si Web GUI, USB Device Class Filtering si suport PoE (power over Ethernet).

Transmitatorul / Codorul accepta orice rezolutie HDMI, inclusiv 4K, 60 Hz 4:4:4 cu HDCP 2.2 si include o iesire HDMI in bucla, impreuna cu sunetul extras din semnalul HDMI pentru flexibilitate. Receptorul / Decodorul include o iesire HDMI cu sunetul extras din semnalul HDMI, IR bidirectional, RS-232 si 4 porturi USB, compuse din 2 porturi USB 1.1 pentru utilizare cu tastatura si mouse (comutare automata bazata pe activitatea utilizatorului) si 2 porturi USB 2.0 de uz general care suporta ecrane tactile, dispozitive de memorie si multe alte functii ale dispozitivelor USB.

Atat transmitatorul, cat si receptorul ofera un panou LCD frontal care poate fi utilizat pentru configurarea cu usurinta a parametrilor, cum ar fi setarile IP, selectarea canalelor video multicast, atribuirea de nume dispozitivelor si multe altele. Receptoarele includ si o telecomanda IR care poate fi utilizata pentru a comuta cu usurinta canalul video multicast.

Intr-o configuratie 1 la 1 nu este nevoie de echipamente de retea externe, conectati doar un cablu Cat6 cu o lungime de pana la 120 de metri intre cele doua capete. Intr-o configuratie “mai multe-la-mai multe”, este necesar un switch dedicat de retea gigabit (cu suport IGMP si Jumbo-frame). Fiecare VERSA-4K include un adaptor de alimentare, insa, dacă reteaua ofera PoE, adaptorul de alimentare nu este necesar.

O interfata grafica cu utilizatorul – cu multe functii avansate pentru a usura setarea, configurarea si controlul sistemului – este disponibila gratuit. VERSA-4K este perfect pentru aplicatii precum: semnalizare digitala interactiva, extensie KVM, virtual matrix switching si extensie USB over LAN.