Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hall Technologies lanseaza HIVE Control

Hall Technologies (fosta Hall Research) a lansat HIVE Control, un sistem AV care combina IoT, controlul preexistent si tehnologia de automatizare.

HIVE Control este alcatuit din trei elemente cheie:

  • HIVE Cloud Control ofera utilizatorilor control 24/7 pentru a configura, gestiona si deservi mai multi clienti de oriunde din lume. Aceasta platforma de gestionare a activelor bazata pe abonament permite utilizatorilor sa conecteze un numar nelimitat de camere sub un singur abonament pentru integrare rapida si usoara si scalabilitate infinita.
  • HIVE Control utilizeaza o arhitectura “node-based” care nu necesita mentinerea unui server centralizat sau achiziționarea de dispozitive gateway. In schimb, HIVE Touch si HIVE Node sunt concepute pentru a se conecta direct la toate hardware-urile AV existente, inclusiv dispozitive vechi, fara a fi nevoie de programare.
  • HIVE Touch este un afisaj tactil all-in-one, elegant, proiectat pentru a controla orice hardware si dispozitive de automatizare ProAV dintr-o camera. HIVE Touch este adaptabil oricarui spatiu si aplicatie.

Sistemul HIVE Control este potrivit pentru problemele intalnite in mediul educational, corporate si industria hoteliera.

HIVE Control este primul dintre numeroasele produse care vor fi lansate pe parcursul anului, inclusiv cel mai nou comutator de prezentare, EMCEE200, lansat pe 01.02.2021 EMCEE200 este compatibil HIVE si ofera prezentatorilor si profesorilor posibilitatea de a prezenta continut cu incredere pana la 4K@60 cu latenta zero si, in forma multiview, de a inregistra pe un dispozitiv de stocare extern sau de a capta la rozolutie 4K pentru a transmite in direct.

Suita de produse HIVE Control si EMCEE vor fi livrate incepand cu al doilea trimestru.