Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

JOCAVI va lansa la InfoComm 2016 panoul acustic absorbant suspendat AIRbillow

JOCAVI va prezenta la InfoComm 2016 panoul absobant suspendat AIRbillow, precum si alte panouri si solutii de tratament acustic.

AIRbillow este proiectat diferit din punct de vedere estetic, cu o forma triunghiulara capabila sa creeze combinatii geometrice interesante. Este disponibil in mai multe culori si este usor de instalat, suspendat de plafoane. Structura panoului este realizata pe o placa de metal lacuit perforat pentru robustete; interiorul este construit prin combinarea materiilor prime absorbante fabricate din fibre minerale in diferite straturi si densitati. AIRBillow este proiectat pentru a fi montat de plafoane, suspendat cu accesoriile furnizate.

Spatiile publice si industriale tipice necesita un control adecvat al zgomotului in scopul de a asigura buna perceptie a sunetului. Acest model are un bun coeficient de absorbtie in spectrul “mid-low”, concentrat in intervalul 400Hz-1.25kHz, ceea ce este foarte important pentru a imbunatati absorbtia in frecventele de sunet ale zgomotului general.

AIRbillow este un panou absorbant suspendat proiectat pentru spatii mari, cum ar fi stadioanele, salile mari, aeroporturile, statiile de metrou si de autobuz, precum si pentru aplicatii industriale. Poate fi folosit si in medii umede sau aer liber.