Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer Electronics a lansat cea mai recenta platforma de colaborare Via Connect Plus

Via Connect Plus ofera spatii de prezentare si colaborare simultana, cu fir sau wireless, fara hardware suplimentar, folosind un laptop sau un dispozitiv mobil pentru a permite utilizatorilor sa transmita sau sa afiseze video full HD (pana la 1080p60), imagini si documente, partajand fisiere de orice dimensiune.

Noile integrari software includ software de conferinta video Zoom si Bluejeans, cu continut dinamic care poate fi afisat pe ecranul principal in timpul pauzelor dintre sesiuni cu o licenta optionala Digital Signage.

O caracteristica “whiteboard” este inclusa, permitand utilizatorilor sa adnoteze, sa schiteze idei sau sa editeze documente partajate pe ecranul principal de pe dispozitivul utilizatorului.

Via Connect Plus ofera, de asemenea, mirroring pentru Ios (MacBook, iPad si iPhone), Lollipop OS 5.0 sau mai nou (Android) si Chromebook.

Patru surse pot fi afisate pe un singur ecran principal, 254 de surse putand fi conectate simultan cu o retea compatibila.

InfoComm 2019 a avut loc la Orange County Convention & Visitors Centre din Orlando, Florida, in perioada 12 iunie – 14 iunie 2019.