Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer a lansat Switcher-ul VP-440

Noul scaler/switcher digital ProScale pentru prezentari, VP-440, a fost proiectat pentru sali de clasa, sali de consiliu, sali de conferinte etc.

Unitatea dispune de sase intrati video, patru HDMI si doua pentru grafica pe calculator, pe conectori HD cu 15 pini, si de doua iesiri, HDMI si HDBaseT, care afiseaza simultan acelasi semnal de intrare scalat.

VP-440 ofera mai multe optiuni de control, cum ar fi: control de pe panoul frontal prin intermediul unui afisaj pe ecran user-friendly (OSD); RS-232;  control prin inchidere-contact. 

VP-440 are intrari stereo analogice dezechilibrate pentru fiecare intrare video si audio incorporata, pentru intrarile sale HDMI. Produsul include, de asemenea, o iesire audio analogica stereo dezechilibrata, impreuna cu iesirile sale HDMI si HDBaseT. Unitatea dispune de control de nivel pentru iesiri si pentru fiecare intrare in parte.

VP-440 foloseste PixPerfect, tehnologia de scalarea Kramer, si ProcAmp care permite utilizatorilor sa seteze individual culoarea, claritatea, contrastul, si luminozitatea.