Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer a prezentat la Infocomm 2015 o solutie wireless completa pentru salile de curs

Solutia wireless completa pentru salile de curs prezentata de Kramer combina solutiile de prezentare si colaborare VIA, platforma de control cloud-based K−Touch 3.0 si distributia semnalului HDMI/ HDBaseT.

Sala colaborativa incepe cu Via Connect Pro pentru colaborarea grupurilor mici la mese sau in spatii reduse. Cu Connect Pro, in grupuri mici, elevii pot partaja idei din orice laptop, tableta sau smartphone pe un ecran local.

Sistemul de control K-Touch 3.0, integrat cu ViaCollage permite profesorului sa controleze si sa gestioneze ecranele grupurilor locale. Prfesorul poate partaja ecranele locale instantaneu, cu orice alt grup sau cu intraga clasa si poate chiar sa le opreasca sau sa le porneasca. Oricine poate folosi K -Touch 3.0 cu orice tableta iOS sau Android.

Acesta solutie permite un nou nivel de invatare interactiva, cu tehnologie inovativa ce functioneaza transparent si perfect in fundal.

Pentru o clasa cu 25 de elevi, solutia Kramer de colaborare wireless include pana la 5 Via Connect Pro, 1 Via Collage, K-Touch 3.0, un switcher VS-88DT HDMI/ HDBaseT si gama de extendere HDMI/ HDBaseT.

Profesorii pot comuta in sursele media locale, cum sunt playerele Blue-ray, cutiile set-top si camerele video si, cu ajutorul unei aplicatii, elevii se pot alatura clasei de la distanta.