Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer a prezentat linia de produse actualizata Via la ISE 2020

Kramer a introdus sisteme de prezentare si colaborare cu fir si wireless in gama sa de produse Via, lansand Via Go² si Via Campus² la ISE 2020.

Via Go² permite functionalitate de prezentare wireless, dispunand de iesire HDMI 4K, criptare 1024 biti, streaming video de 60Hz si suport AirPlay, Miracast si Chromebook nativ.

Via Go² ofera utilizatorilor iOS, Android, Chromebook, PC si Mac conectivitate wireless, incluzând streaming de continut pentru imagini 4K in oglinda si redare video.

Un scaler integrat, care permite utilizatorilor sa partajeze diverse rezolutii este, de asemenea, inclus. Via Go² permite utilizatorilor sa scaleze automat la o rezolutie de ecran necesara pentru a se potrivi cu un proiector si un display.

Via Campus² este un sistem wireless de prezentare si colaborare care permite utilizatorilor sa vizualizeze, sa editeze si sa comenteze documentele in timp real, precum si sa inregistreze sesiuni.

Utilizatorii pot afisa sau transmite fluxuri video de 60Hz de pe dispozitive, capabile sa redea videoclipuri YouTube in format complet.

Via Campus² poate afisa pana la sase ecrane de prezentare pe un singur ecran principal simultan, si pana la 12 pe o configuratie cu afisaj dublu.

Ecranul principal poate fi vizualizat si de pe dispozitivul propriu al utilizatorului, avand o capacitate de oglindire iOS pentru MacBook, iPad si iPhone, precum si oglindire pentru Chromebook si Android (Lollipop OS 5.0 sau mai nou), in timp ce accepta Miracast in modurile peer-to-peer si infrastructura.

Via Campus² accepta, de asemenea, aplicatii de conferinta si birou de la terte parti, inclusiv Microsoft Office, Skype for Business, Microsoft Teams, GoToMeeting, WebEx sau alte codec-uri software pentru videoconferinte.

WiFi-ul incorporat este inclus, oferind doua optiuni de configurare pentru a permite utilizatorilor sa se conecteze wireless la intalnire.

Dispozitivele Via pot fi conectate wireless la o retea WiFi, participantii putandu-se conecta la Via prin aceeasi retea.

O conexiune prin cablu de la un dispozitiv Via la o retea LAN corporativa locala poate fi creata, folosind WiFi-ul Via incorporat ca retea de oaspeti la care participantii se pot conecta.