Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer Electronics a lansat Maestro – o noua solutie de automatizare a camerelor de intalniri

Kramer Electronics a prezentat Maestro, o noua solutie software proiectata pentru a crea camere de intalniri usor de configurat, complet automatizate si prietenoase cu mediul care sa necesite o interventie minima a utilizatorului final.

Oferita separat, ca accesoriu pentru produsele Kramer, solutia creeaza o serie de actiuni bazate pe un eveniment predefinit, sau declansat, precum conectarea la un laptop, programarea unei intalniri sau detectarea miscarii. Aceste evenimente pot declansa actiuni precum pornirea calculatoarelor (prin intermediul Wake-on-LAN) si pornirea/ oprirea luminilor, proiectoarelor, display-urilor, surselor video si HVAC.

“Solutia Maestro necesita mentenanta redusa si ofera spatii de intalniri gestionate de la distanta, in care utilizatorii finali nu trebuie sa se fataie cu telecomenzile sau touch pad-urile, tot ce trebuie sa faca este sa intre in camera si sa se conecteze”, a declarat David Margolin, director de marketing la Kramer. “Acest lucru reduce semnificativ doua dintre cele mai laborioase responsabilitati ale profesionistilor AV si IT: asistenta continua si instruirea utilizatorilor.”

Prin asigurarea opririi automate a luminilor si dispozitivelor, Kramer Maestro contribuie la sustinerea unui loc de munca mai prietenos cu mediul, si in timp, ajuta organizatia sa reduca semnificativ costurile cu energia. Maestro suporta o varietate de formate de control, inclusiv RS-232, Ethernet, GPIO, releu si IR. Maestro poate fi administrata, de asemenea, folosind Kramer Network, viitoarea platforma a companiei pentru gestionarea si monitorizarea instalatiilor AV de la distanta.