Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer Electronics si InfoComm International au colaborat pentru a oferi cursuri autorizate CTS si CTS-D Prep

Kramer Electronics si InfoComm International au colaborat pentru a oferi cursuri autorizate InfoComm, si pentru a extinde oferta lor actuala de educaie si formare profesionala.

“Kramer Electronics ofera educatie si formare pe concepte cheie din industrii si tehnologii care ofera studentilor cunostintele necesare pentru a reusi pe piata AV,”, a declarat Dave Bright, presedinte al Kramer Electronics SUA. “Certificarile CTS pregatesc oamenii din industria noastra sa vanda si sa proiecteze corespunzator echipamente Pro AV, si ca atare aceste certificari sunt de nepretuit pentru intreaga industrie.”

“InfoComm este incantata sa lucreze din nou cu Kramer Electronics pentru a aduce aceast training important in industrie”, a declarat David Labuskes, CTS, RCDD, director executiv si CEO al InfoComm International. “Cu cat mai multi profesionisti urmeaza cursurile CTS si CTS-D Prep, cu atat devine mai puternica industria AV, si bazandu-ne pe retelele extinse de formare Kramer, suntem incantati pentru viitor. “

Pe baza feedback-ului din piata, Kramer pune accent din ce in ce mai mare pe cursurile de certificare CTS prep, de data aceasta adaugand CTS-D Prep, la CTS Prep.

“Ne-am angajat la InfoComm pentru a oferi propriile noastre cursuri de pregatire care sustin reinnoirea CTS si programe de calitate”, a declarat Clint Hoffman, vice presedinte de marketing pentru Kramer. “Suntem de asemenea hotarati sa facem experienta educationala cat mai accesibila oriunde putem. Aducem de multe ori ofertele noastre educationale direct la locatia clientului sau intr-o zona din apropiere, unde sa fie accesibile elevilor.”