Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer Electronics se alatura programului de colaborare Logitech

Kramer Electronics s-a alaturat programului Logitech Collaboration Program (LCP) in sectiunea “Complimentary Solutions”. Prin programul de colaborare Logitech, Kramer declara ca “ofera o experienta exceptionala pentru utilizatori printr-o integrare dovedita si validata reciproc.”

Clientii care achiziționează produsele Logitech Video Collaboration impreuna solutiile complete pentru sali de intalniri Kramer@Work primesc acum o solutie care este optimizata pentru ca grupurile sa colaboreze oricand si oriunde.

“Este un moment interesant in lumea pro AV”, a declarat Neta Lempert, vicepresedinte al dezvoltarii afacerilor digitale pentru Kramer. “Posibilitatea de a colabora cu lideri din industrie, precum Logitech, garanteaza ca toti clientii nostri vor beneficia de o integrare perfecta si o inovatie imbunatatita.”

“Suntem incantati ca o companie renumita precum Kramer s-a alaturat programului nostru”, a declarat Scott Wharton, vicepresedinte si director general al Logitech Video Collaboration. “Prin stransa colaborare cu Kramer, suntem in masura sa oferim o experienta de utilizare mai buna clientilor nostri comuni.”