Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer ofera capabilitati Digital Signage Zignage pe dispozitivele VIA

Kramer Electronics a anuntat un parteneriat cu Zignage, lider in digital signage pentru intreprinderi – o miscare care ofera functionalitati imbunatatite si valoare suplimentara platformei VIA de  la Kramer.

Cea mai recenta aliniere cu Zignage consolideaza si mai mult linia de produse VIA de la Kramer ca o solutie AV versatila, all-in-one, dupa integrarea ofertelor populare de software si de colaborare video de la Blue Jeans si Zoom. Aceasta miscare subliniaza, de asemenea, strategia inovatoare din spatele platformelor Kramer, abordarea companiei privind functionalitatea AV. Cu platformele Kramer, profesionistii AV pot beneficia de mai multe functionalitati software licentiate pe platforme hardware unice si usor de instalat.

Compania Zignage este specializata in software digital signage flexibil si fiabil. Utilizarea de catre companie a unor standarde scalabile si open-source a pus Zignage in fruntea solutiilor modulare, personalizabile si interactive de digital signage.

Linia VIA de la Kramer este formata din solutii de prezentare si de colaborare wireless bazate pe hardware si software, care permit participantilor sa partajeze si sa colaboreze instantaneu utilizand orice laptop sau dispozitiv mobil BYOD.

Utilizatorii pot activa orice ecran aflat in stare repaos si pot afisa mesaje inspirate de “bun venit”,  informatii despre companie, reclame si multe altele. Capacitatea de a optimiza ecranele care nu sunt utilizate pentru UC sau prezentari ofera mai multe instrumente pentru comunicatii interne si externe, asigurand in acelasi timp o rentabilitate maxima a investitiei (RoI). Caracteristicile Zignage adaugate se vor dovedi a fi un add-on puternic la capacitatile gratuite existente de digital signage oferite de VIA. Utilizatorii care au nevoie de mai multe capabilitati  de digital signage pot achizitiona o licenta pentru caracteristici extinse.

Neta Lempert, vicepresedinte al diviziei de dezvoltare a afacerilor digitale la Kramer Electronics Ltd., a explicat: “Acest parteneriat aduce o suita integrata de digital signage la platforma all-in-one Kramer VIA. Cu multe sabloane digital signage, programare media, CMS pentru browser si mobil, widget-uri dinamice si streaming live pe Internet, utilizatorii VIA abonati la serviciile Zignage obtin valoarea maxima pentru cheltuielile lor.”

Vadim Kern, COO la Zignage, a adaugat: “Kramer este unul dintre cele mai respectate nume din pro AV si suntem încântați de acest parteneriat. Zignage aduce o multime de optiuni creative si puternice utilizatorilor VIA care doresc sa sa obtina cele mai bune rezultate de la ecranele lor in timpul perioadelor de “downtime”.”