Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer a introdus solutia wireless pentru educatie – VIA Campus

Kramer a adaugat VIA Campus, o solutie wireless pentru educatie si formare proesionala, la familia de solutii wireless de prezentare si colaborare VIA.

Cu VIA Campus, studentii pot conecta orice laptop sau dispozitiv mobil la ecranul principal, pot vizualiza ecranul principal pe ecranul lor, pot edita documente impreuna in timp real, si pot folosi ecranul principal ca o tabla digitala. 

Caracteristicile solutiilor e-votare si e-examen permit profesorilor sa masoare instantaneu cunstintele acumulate de elevi in timpul cursurilor.

Cu e-examene, profesorii pot da teste interactive, multimedia si pot obtine feedback imediat. e-Votare permite profesorilor sa realizeze studii referitoare la cunostintele si opiniile elevilor pentru a ajuta la stimularea discutiilor relevante si dezbaterilor.

“Noi credem ca VIA Campus va transforma experienta de formare, ajutand profesorii sa implice elevii mai mult si sa creeze un mediu de invatare mai eficient si mai satisfacator”, a declarat Neta Lempert, VP pentru dezvoltarea afacerilor digitale la Kramer.

Aceasta solutie Bring-Your-Own-Device (BYOD) ofera, de asemenea, colaborarea pe ecran, Mac/PC si iOS/Android mirroring, si aplicatii terte pentru invatare la distanta si colaborare.