Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer lanseaza KIT-400

Kramer a lansats KIT-400, un transmitator si receptor cu mai multe intrari, care ofera comutare si scalare pana la 4K60 4:4:4 pentru a alimenta spatiile de intalnire de astazi.

KIT-400 aduce o multime de beneficii utilizatorilor finali, inclusiv capacitatea de a stoca configurari predefinite ale camerei, lasand echipele ocupate sa inceapa intalnirile instantaneu, fara a pierde timp si facilitand conexiunile la dispozitive gazda fara fir, cum ar fi Kramer VIA GO2.

Kramer spune ca noul transmitator-receptor KIT-400 simplifica utilizarea salilor de sedinte cu Kramer Maestro si Kramer Aware (preinstalat) si ca iesirea HDBaseT si alimentarea bidirectionala simplifica instalarea si configurarea.

KIT-400 este nucleul solutiei pentru spatii de intalniri Kramer@Work KR-4000, cu doua intrari HDMI si o intrare VGA locale. KIT-400 serveste ca un scaler high-end 4K60 4:4:4 echipat cu o intrare HDMI la distanta pentru conectivitate digital signage sau pentru conectarea dispozitivelor de colaborare wireless VIA. Conexiunea HDBaseT intre dispozitivele locale si cele de la distanta permite alimentarea fie a receptorului, fie a transmisorului, iar comutarea rapida ofera acestei solutii usor de instalat avantaje suplimentare, potrivit Kramer.