Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer lanseaza platforma de colaborare VIA Connect PLUS la InfoComm 2019

Kramer Electronics va prezenta cea mai mai recenta platforma de colaborare VIA Connect PLUS la InfoComm 2019.

Cu orice laptop sau dispozitiv mobil, participantii la intalniri pot afisa sau transmite video HD fara intreruperi (pana la 1080p60), imagini si documente sau pot partaja fisiere de orice dimensiune. Noua platforma include integrarea softurilor pentru videoconferinte Zoom si Bluejeans, care fac colaborarea prin intermediul acestor platforme populare de partajare un proces cu un singur clic. De asemenea, continutul dinamic poate fi afisat pe display-ul principal in timpul intalnirilor cu o licenta Digital Signage optionala.

Caracteristica whiteboard va permite sa adnotati, sa schitati idei sau sa editati documentele partajate pe ecranul principal de pe un dispozitiv mobil. VIA Connect PLUS ofera mirroring pentru iOS (MacBook, iPad si iPhone), Lollipop OS 5.0 sau mai nou (Android) si Chromebook. Utilizatorii pot afisa pana la patru surse pe un singur display principal, 254 de surse putand sa se conecteze simultan cu o retea compatibila.

VIA Connect PLUS asigura prezentari si colaborari simultane prin cablu si wireless pentru o varietate de spatii, fara a fi a fi nevoie de un hardware suplimentar. Aceasta solutie include toate avantajele VIA Connect PRO impreuna cu o intrare HDMI.