Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer lanseaza platforma de colaborare wireless VIA 3.0

Kramer a lansat VIA 3.0, cea mai recenta versiune a platformei sale de prezentare si colaborare wireless.

Reprezentand nevoile in schimbare ale pieței, actualizarea software-ului prioritizeaza caracteristicile, inclusiv o interfata UI/UX imbunatatita, suport VC imbunatatit si securitate sporita.

Dispunand de functionalitatea Kramer VIA Versa, participantii pot conduce o intalnire de pe propriul dispozitiv. Lansand pe laptopul lor sesiunea de videoconferinta preferata de la Zoom, Teams sau Google Meet, utilizatorii se pot conecta si pot controla wireless dispozitivele din camera, inclusiv microfoanele, difuzoarele si alte periferice AV pentru videoconferinta. VIA Versa a fost acum adaugata la modelele VIA Campus ale familiei si a fost imbunatatita cu optiuni suplimentare de selectie audio si video pentru o flexibilitate mai mare.

VIA le permite utilizatorilor sa transmita live sesiuni catre platforme de top precum YouTube, Kaltura si Panopto. Profesorii, precum si prezentatorii se pot bucura de toate avantajele setului complet de instrumente avansate de colaborare VIA, in timp ce participantii din sala de clasa si cei de acasa beneficiaza de o experienta mai captivanta, datorita noului protocol RTMP/ RTMPS suportat de VIA.

In plus, software-ul VIA Site Management (VSM) a fost, de asemenea, reorganizat pentru a oferi o noua experienta de utilizare si adaugiri pentru configurarea și supravegherea dispozitivelor VIA mai usor si mai rapid. S-a pus mult accent pe reproiectarea modulului de semnalizare digitala, care ofera acum programarea continutului dinamic, functionalitatea drag-and-drop si o orientare mai vizuala, ghidand utilizatorul prin experienta, evidentiind pasii cheie si punctele de interactivitate.

Actualizarea software-ului VIA 3.0 ofera o experienta de utilizare improspatata si interfata pe toate platformele VIA, inclusiv portalul web si aplicatiile client. Aspectul este optimizat pentru a imbunatati fluxurile de lucru ale utilizatorilor in cadrul noilor nevoi de intalnire, cum ar fi scenariile de munca de la distanta si de invatare hibrida.