Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer lanseaza doua noi sisteme hibride pentru educatie

Kramer a lansat doua noi sisteme hibride pentru educatie, sistemul EDU-Hybrid-ZR Zoom Rooms si sistemul de prezentare si colaborare wireless EDU-Hybrid-1.

EDU-Hybrid-ZR

EDU-Hybrid-ZR este un sistem Zoom Rooms care incepe lectiile fara un dispozitiv personal, creand un mediu de invatare cu un ecran pentru participantii la videoconferinta si un al doilea ecran pentru continutul lectiei care poate fi distribuit.

EDU-Hybrid ZR accepta rezolutie de pana la 4K si poate fi combinat cu difuzoarele Kramer pentru suport audio.

Un panou tactil Kramer KT-107Z este utilizat pentru a permite utilizatorilor sa lanseze Zoom Rooms pentru a incepe o sesiune, utilizand hardware dedicat Zoom Rooms.

EDU-Hybrid-1

EDU-Hybrid-1 este un sistem de prezentare ai colaborare wireless cu software agnostic, care permite utilizatorilor sa lanseze o platforma preferata de conferinte video bazata pe Windows, conectandu-se automat la microfoane si difuzoare.

EDU-Hybrid-1 se poate integra cu afisaje de predare in-room, inclusiv proiectoare si table interactive, oferind acces la stocarea in cloud pentru documentele salvate.

Ambele modele se integreaza cu Kramer Control pentru a permite controlul tuturor dispozitivelor din clasa dintr-o singura interfata cu utilizatorul.