Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Kramer Electronics a lansat receiverul TP-789R

Kramer Electronics a lansat TP-789R, un receiver HDBaseT de inalta performanta, cu raza de actiune ridicata, pentru semnale HDMI 4K60Hz (4:2:0), RS-232 si IR si alimentare in doua directii prin perechi torsadate.

Receiverul extinde semnalele video pana la 40m (130ft) prin cablurile de cupru Kramer cu rezolutie video de pana la 4K@60Hz (4:2:0) 24 bpp si ofera o acoperire chiar mai mare pentru rezolutii video HD mai mici.

Receiverul TP-789R fie asigura energia prin cablul de extensie din cupru la un dispozitiv acceptor POE (Power over Ethernet), cum ar fi o placa de perete PoE, fie accepta PoE prin cablul de extensie de la un dispozitiv furnizor PoE aflat la distana. TP-789R include, de asemenea, o extensie audio multi-canal cu pana la 32 de canale de semnale stereo digitale necomprimate pentru sustinerea sunetului surround de studio si a extensiei bidirectionale RS-232 care permite transmisia de date si controlul dispozitivelor.

Receiverul Kramer TP-789R este ideal pentru extensia semnalului AV pe distante lungi pentru conectivitate multi–room. TP-789R este, de asemenea, util pentru extensia AV in sali de conferinte, sali de consiliu, camere de control, hoteluri si biserici mari.