Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

KUBO: Un nou element fonoabsorbant de la Caruso Acoustic

Kubo este un cub tapitat fonoabsorbant perfect pentru locurile cu plafoane inalte – peste 3 metri. Echipat cu un sistem de fixare de plafon cu un cablu de otel atasat de unul dintre colturile cubului, acest element fonoabsorbant va permite sa creati instalatii diferite, in functie de nevoile specifice ale aplicatiei.

Caracteristici: Kubo este mai gros decat alte produse Caruso Acoustic, permitand o mai buna absorbtie a frecventelor joase. Datorita dimensiunilor sale reduse ocupa putin spatiu in interiorul unei camere.

Experienta Caruso Acoustic in proiectarea acustica a diferitelor zone de lucru si a spatiilor publice, a scos la iveala noi nevoi in diferitele moduri de a utiliza anumite medii, cum ar fi zonele educationale de recreere, facilitatile sportive si salile de jocuri. Acest lucru a condus la necesitatea de a dezvolta un nou produs care ar putea satisface mai bine nevoile acestor medii specifice, tinand cont de confortul acustic, dar si de partea estetica. De fapt, Kubo va permite sa alegeti tesatura dintr-o gama variata de culori, astfel incat sa puteti decora si personaliza cu stil camera in care doriti sa il utilzati.