Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Lectronics introduce Transmitatorul Digital Hibrid Plug-On Wireless – HMa

HMa este un transmitator echipat cu Wideband Tuning si caracteristici de inalta performanta.

HMa se va potrivi cu orice microfon sau sursa de nivel de linie, cu gama sa larga de gain la intrare de 44 dB si gama larga de tuning de 76 MHz in 100 kHz sau 25 de pasi kH pentru pana la 3072 frecvente pe banda. Un port USB face posibila actualizarea firmware in domeniu. HMa este conceput pentru a putea fi folosit intr-o varietate de aplicatii de microfon wireless.

HMa combina audio digital de 24-biti cu transmisie FM analogica cu scopul de a obtine fiabilitatea radio cu performante audio majore. Raspunsul in frecventa al HMa este de 40 Hz – 20 kHz +/- 1dB. Puterea Phantom este selectabila la 5, 15, si 48 de volti, sau poate fi oprita pentru utilizarea cu microfoane dinamice si surse de semnal la nivel de linie. Procesul Digital Hibrid Wireless ofera compander audio gratuit si utilizeaza un operator de transport FM analog pentru a transmite un semnal codificat special care ofera o calitate audio digitala ramanand in acelasi timp spectru eficient.

“HMa este cel mai recent transmitator plug-on profesional din lunga noastra istorie de a face transmitatoare pentru o gama larga de aplicatii de microfon”, spune Karl Winkler, vice-presedinte de vanzari pentru Lectrosonics. “HMa se va potrivi perfect cu oricare dintre receiverele noastre, inclusiv  cu Venue si Venue 2, cu seriile SR, LR si UCR, si cu noile receivere ce urmeaza sa apara.”

Transmitatorul Plug-On HMa este cel mai nou produs din familia Lectrosonics de produse digitale hibride wireless cu latime de banda mare.