Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Legrand a lansat cablurile Premium HDMI de mare viteza

Cablurile sunt certificate de HDMI Licensing sa gestioneze viteze de date de 18Gbps.

Legrand a lansat primele sale cabluri Premium HDMI de mare viteza cu Ethernet care asigura suport complet 4K Ultra HD, precum si o gama dinamica inalta (HDR) si alte caracteristici AV de inalta performanta oferite de cele mai avansate televizoare, playere Blu-ray Ultra HD si sisteme de divertisment.

Gama de cabluri Legrand este compusa din 8 piese si include doua cabluri albe ‘slim line’, AC3MP1-WH (1 metru lungime) si AC3MP2-WH (2 metri lungime), potrivite pentru instalatiile discrete, cum sunt monitoarele cu montare pe perete, deoarece acestea mentin cele mai mici profile fara a sacrifica caracteristicile sau performanta. Grupul este completat de o serie de cabluri negre care variaza de la 1 metru lungime la 7 metri: AC2MP1-BK, AC2MP2-BK, AC2MP3-BK, AC2MP4-BK, AC2AP5-BK, and AC2AP7-BK.

Toate cablurile au ambalaje cu eticheta oficiala a Premium HDMI Cable Certification Program emisa de HDMI Licensing, LLC, agentul pentru specificatia HDMI. Insigna anti-contrafacere confirma ca toate cablurile au fost testate pentru a asigura consumatorii de capacitatea lor de a gestiona viteze de date de 18Gbps necesare pentru a oferi cel mai inalt nivel de calitate si performanta video. In plus, ambalajul fiecarui cablu are un cod QR si o amprenta holografica unica pe care consumatorii o pot scana cu dispozitivele mobile pentru a verifica daca producatorul si modelul sunt autentice si certificate.

Calitatea continutului video este in continua evolutie si ofera imagini tot mai clare, mai colorate pentru a fi “savurate” pe cele mai noi televizoare si monitoare alimentate de diferite surse prin HDMI. Astazi, rezolutia video 4K/ UHD la 60Hz furnizeaza o densitate a imaginii de patru ori mai mare si, in mod evident, o mai mare claritate a acesteia, decat standardul HD de 1080p. Produsele echipate pentru a reda sau a afisa continut vibrant, HDR in culori bogate, necesita cabluri care pot oferi performanta de mare viteza.

“In trecut, consumatorii si integratorii erau derutati de cablurile etichetate “High Speed ​​HDMI cu Ultra 4K “, care probabil nu erau proiectate sau testate pentru a-i asigura ca sunt capabile de suport Ultra HD complet. Noile noastre cabluri Premium HDMI de mare viteza sunt certificate pentru a da consumatorilor increderea ca vor obtine cea mai inalta performanta posibila de la sistemele lor de divertisment,” a declarat Fritz Werder, director general si vice-presedinte Legrand pe liniile Nuvos si On-Q. “Oricine cumpara astazi cabluri HDMI ar fi bine sa aleaga produse certificate Premium High Speed ​​HDMI.”

“Este important ca un lider de piata ca Legrand sa ofere clientilor sai Cabluri HDMI Premium, care sunt proiectate special pentru a sprijini UltraHD/4K, a declarat Brad Bramy, director de marketing al HDMI Licensing, LLC.”

Toate cablurile Premium High Speed HDMI Legrand sunt construite din PVC durabil, placate cu aur, si evaluate CL-3 pentru utilizare in perete. Au un design overmold mic, care le permite sa fie trase mai usor intre stalpi in timpul instalarii. Pentru a facilita utilizarea acestor cabluri in mai multe aplicatii, Legrand ofera si kit-ul de conectare pentru televizoare cu ecran plat HT2102-WH-V1.