Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

LG Electronics lanseaza OLED Digital Signage

LG Electronics USA Business Solutions a lansat noi produse de afisaj digital signage bazate pe tehnologia OLED. Display-urile cu doua fete vor fi disponibile in configuratii curbe si plate.

“Cu un nume deja foarte cunoscut pe piata de consum, LG lanseaza acum display-urile OLED, pentru a pune la dispozitia consumatorilor o experienta de vizionare cu adevarat captivanta, diferita de tot ce au vazut pana acum”, a declarat Clark Brown, vice-presedinte, digital signage, LG Electronics USA Business Solutions. “LG este capabila sa ii faca pe proprietarii de afaceri si pe integratorii de sisteme sa ajunga la consumatori si sa-i angajeze in moduri in care nu credeau ca este posibil, prin crearea unei impresii de durata.”

Display-ul Dual-View Curved Tiling OLED ofera un design curbat folosind placi subtiri pentru a forma display-uri personalizate, care leaga doua, trei sau patru piese impreuna. Display-ul portrait de 65-inch ofera o vedere dubla (fata-verso), pentru a oferi clientilor o experienta multi-media, in timp ce ofera comerciantilor o modalitate de a utiliza spatiul in mod eficient.

Fiecare ecran dispune de rezolutie 4K HD. Sistemul cu cip (system-on-a-chip, SoC) de inalta performanta , precum si capacitatea de memorie interna permit redarea sincronizata-UHD, fara a fi nevoie de PC-uri sau playere media.

Display-ul Dual-View Flat OLED ofera, de asemenea, o vedere cu doua fete si eficienta din punctul de vedere spatiului pentru a oferi clientilor o experienta media cu doua fete in HD. Cu o grosime si mai mica, masurand sub 8 mm, si trei optiuni diferite de instalare – plafon, perete si podea – acest display comercial plat OLED de 55 inch permite retailerilor sa-si planifice eficient digital signage-ul, in orice spatiu de vanzare, in timp ce utilizeaza o solutie de afisare high-end.

Display-ul are capacitatea de a schimba si de a reflecta continutul pe fiecare parte a ecranului prin apasarea unui buton de comanda de la distanta.