Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Lynx Pro Audio a anuntat lansarea unui nou line array in populara serie GXR

Lynx Pro Audio lanseaza noul line array GXR-LA10A, prezentat la targul ISE din Amsterdam. GXR-LA10A este un line array compact si puternic, cu toate avantajele unui sistem de prima clasa. Acest nou cabinet vine cu doua optiuni disponibile pentru frecventele joase, unitatile GXR-D15A si GXR-D18S. 
 
GXR-LA10A este o incinta bi-amplificata, cu doua cai, de clasa D, care furnizeaza niveluri ridicate de putere dintr-un format foarte compact, oferind doua difuzoare de 10″. Pentru frecventele inalte foloseste un driver de compresie de de 1,4″ cuplat la un ghid de unda care ofera o acoperire de 100° H x 10° V. Acest cabinet ofera un hardware foarte usor de utilizat, rapid si fiabil.

Ca o completare pentru valorificarea basului, noul sistem GXR ofera o combinatie puternica de subwoofere. GXR-D15A este echipat cu doua difuzoare de 15″ si este la fel de compact ca si unitatea de varf. Este proiectat pentru a fi folosit in combinatie cu unitatile GXR-LA10A. A doua optiune LF este un difuzor dublu de 18″ numit GXR-D18S, proiectat special pentru instalare pe podea.

Acest nou sistem line array ajunge sa ocupe un loc important intre cele mai bune optiuni de pe piata. Caracteristica cheie a acestui sistem este raportul incredibil de putere/volum/greutate, oferind toate avantajele unui line array de prima clasa cu o dimensiune foarte compacta. De asemenea, varfurile ofera o acoperire larga in plan orizontal, iar sistemul complet este foarte usor de utilizat. Acesta este un line array compact si practice, usor de folosit si de instalat. Instrumentul de sunet ideal pentru proiectele de interior si evenimentele in aer liber.
 
Mai multe detalii: GXR-LA10A/ GXR-D15A