Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Lynx Pro Audio a lansat seria de difuzoare rezistente la intemperii Juno

Lynx Pro Audio a lansat gama de difuzoare cu doua cai, rezistente la intemperii Juno, formata din modelele JN-6T si JN-8T.

JN-6T incorporeaza un woofer de 6″ pentru frecventele joase/ medii si un driver HF de 1″, iar JN-8T include un woofer de 8″ pentru frecventele joase/ medii si un driver HF de 1″.

Difuzoarele seria Juno au o structura robusta si un sistem de evaluare IP putnd fi utilizate atat la interior cat si la exterior. De asemenea, designul lor elegant si discret le face ideale pentru instalatii in aer liber, precum cluburi pe plaja, piscine, nave de croaziera si terase.

Seria Juno poate fi configurata fie pe vertical, fie pe orizontal. Carcasa este confectionata din polipropilena, care garanteaza o protectie completa impotriva razelor ultraviolete. Grila este din aluminiu perforat, acoperita intern cu material impermeabila si poliuretan expandat cu celule deschise.

Ambele modele sunt disponibile pe alb sau negru si au un grad de rezistenta la intemperii IP46 alaturi de un transformator de linie ca standard.