Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio a inceput sa distribuie difuzoarele suspendate SoundTube STNet

Noile difuzoare sunt adresabile prin IP si dispun de tehnologia Dante.

MSE Audio, societatea-mama a SoundTube Entertainment, Soundsphere, dARTS, Phase Technology, Induction Dynamics, SolidDrive si Rockustics, a inceput sa distribuie difuzoarele suspendate pe IP STNet.

Primele difuzoare suspendate din industrie cu capabilitati Dante, IPD-RS62-EZ si IPD-RS82-EZ utilizeaza tehnologia de difuzare de inalta frecventa SoundTube Broadbeam Ring pentru mesaje clare, inteligibile si muzica pe o arie larga, chiar si in afara axelor difuzoarelor. Difuzorul de mare putere IPD-HP82-EZ utilizeaza un driver de compresie HP BroadBeam cu ghid de unda pentru utilizarea in incaperi cu tavane foarte inalte. Aplicatiile pentru difuzoarele pendante STNet includ orice facilitate cu tavane inalte sau deschise, cum ar fi casele de cult, scolile, hotelurile, spatiile de intalniri, barurile si restaurantele.

Toate difuzoarele vor fi disponibile intr-un finisaj alb sau negru (care permite vopsirea). Sistemul de suspendare este inclus.


Cu puterea mare a semnalelor digitale transmisa direct pe difuzoare prin cablu standard, difuzoarele suspendate biamplificate SoundTube STNet sunt gestionate prin DSP, si pentru ca sunt pe platforma Dante, ele sunt interoperabile cu o serie de alte produse din intreaga lume. Acestea pot fi utilizate cu comutatorul SoundTube ST-Net, oferind pana la 40 de wati PoE fiecarui difuzor, sau cu switch-uri standard PoE sau PoE +.

“Cu adaugarea difuzoarelor suspendate in linia noastra de produse, acoperim acum majoritatea aplicatiilor audio instalate, cu o solutie Dante completa”, a declarat Laura Waldon, presedintele MSE Audio. “Seria noastra IPD include acum capabilitati de adresare IP si tehnologia Dante, in toate tipurile de difuzoare – incastrabile in tavan, de suprafata si suspendate.”