Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio a lansat boxa line array LA830i la InfoComm 2018

MSE Audio, compania mama a SoundTube Entertainment, Soundsphere, dARTS, Phase Technology, Induction Dynamics, SolidDrive si Rockustics, a lansat LA830i, un line array tip coloana sonora cu doua cai, de la SoundTube Entertainment, la InfoComm 2018.

Modelul LA830i este echipat cu opt subwoofere de 3.0″ din polipropilena si opt difuzoare tweeter de 1″ cu dom de aluminiu. Modelul LA830i dispune de carcasa din MDF cu panou posterior din placaj si o grila de otel acoperita cu pulbere. Utilizatorii se pot conecta pur si simplu printr-o mufa de intrare Neutrik SpeakOn.

Produsul este proiectat pentru aplicatii de interior, inclusiv teatre, locatii de divertisment, restaurante si baruri, precum si alte spatii cu dimensiuni medii care necesita un sunet de inalta calitate si o instalatie flexibila.

“LA830i de la SoundTube transforma sunetul interior cu designul sau estetic si experienta de ascultare de calitate”, a declarat Laura Waldon, presedintele MSE Audio. “Modelul LA830i este ideal pentru aplicatii comerciale care necesita un sunet de inalta calitate, o instalatie flexibila si o fiabilitate de neegalat.”