Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio a lansat difuzorul de gradina Rockustics SquareRoot

MSE Audio a lansat difuzorul de gradina coaxial Rocksonics SquareRoot 6.5. Dispunand de gauri de scurgere a apei pentru a permite udarea plantelor vii, SquareRoot este un difuzor omnidirectional cu doua cai, rezistent la intemperii.

SquareRoot 6.5 este un difuzor de exterior premium, cu doua cai, in forma de ghiveci , conceput pentru a gazdui plante vii. Dispunand de un woofer de 6,5 inci din polipropilena si de un tweeter de 0,75 inci, SquareRoot 6.5 este conceput pentru a oferi o acoperire audio omnidirectionala de 360 ​​de grade. SquareRoot 6.5 are o impedanta de 4 ohmi, o sensibilitate de 89 dB la 2.83W / 1M si o frecventa de raspuns de 65 Hz – 19 kHz (-10 dB). Fabricat din polietilena modelata prin rotatie, rezsitenta la razele UV, SquareRoot 6.5 este construit din materiale de calitate pentru a rezista la ploaie, ger, zapada si gheata.

“Rockustics SquareRoot este solutia ideala pentru orice instalatie in aer liber, inclusiv piscine, punti si terase”, a declarat Jonathan Duran, director de vanzari si marketing la MSE Audio. “Oferind un sunet omnidirectional, SquareRoot dispune de calitatea audio incredibila a MSE Audio, combinata cu materiale fiabile si design versatil.”

Rockustics SquareRoot 6.5 prezinta asemanari structurale si acustice cu difuzoarele OmniPlanters de la Rockustics – doar disponibile intr-o noua forma patratica. SquareRoot 6.5 este disponibil in doua nuante: Gray Granite si Terra Cotta. Pentru utilizarea in aplicatii comerciale, SquareRoot 6.5 poate fi asociat cu un transformator optional de 64 W.