Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio isi largeste gama de subwoofere de exterior cu doua modele noi

Subwooferele Rockustics DubSub si OneSub sunt proiectate pentru a amplifica basul de joasa frecventa in sistemele audio de exterior.

MSE Audio a lansat subwooferele Rockustics OneSub si DubSub, despre care compania spune ca sunt proiectate pentru a imbunatati experientele audio in aer liber cu basul  de joasa frecventa.

Rockustics OneSub si DubSub sunt proiectate cu carcase durabile in forma de roca si sunt construite pentru a rezista la ploaie, ger, zapada si gheata. OneSub este un subwoofer pasiv, de sine statator, care necesita un amplificator de subwoofer cu un crossover activ. DubSub functioneaza ca sistem subwoofer/ satelit. Integratorii pot conecta la DubSub doua boxe suplimentare, full-range, pentru a crea un sistem cu trei difuzoare, care poate fi alimentat de orice amplificator traditional fara a fi nevoie de un amplificator de subwoofer sau de un crossover extern. Disponibile pe gri, nisip si maro, modelele OneSub si DubSub sunt proiectate pentru a fi tinute in permanenta in aer liber, chiar si in conditii meteorologice extreme.

Rockustics OneSub, un subwoofer de 8 inci, si DubSub, un subwoofer de 8 inci cu bobina de voce dubla, au o impedanta de 4 ohmi, un subwoofer de 8 inci din polipropilena si o frecventa de raspuns de 38  – 100 Hz. Modelele OneSub si DubSub sunt fabricate in SUA si au o garantie de 10 ani.