Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio lanseaza difuzoarele de exterior biamplificate STNet IPD-SM52-EZ si IPD-SM82-EZ-II

Difuzoarele STNet Dante pot fi configurate, gestionate si monitorizate in timp real prin intermediul software-ului SoundTube.

MSE Audio a lansat difuzoarele SoundTube Entertainment STNet IPD-SM52-EZ si IPD-SM82-EZ-II, proiectate pentru a aduce capabilitatile Dante in aer liber.

STNet IPD-SM52-EZ si IPD-SM82-EZ-II sunt compatibile cu Dante. Difuzoarele de exterior STNet ofera semnale digitale cu putere transmisa direct difuzoarelor printr-un cablu de categorie standard. Gestionarea DSP cu crossover, corectia de timp si EQ pot fi completate convenabil in domeniul digital. Prin asocierea cu switch-ul ST-NET de la SoundTube , difuzoarele functioneaza cu PoE de pana la 40 de wati, oferind iesirea audio necesara pentru aplicatiile in aer liber. Toate difuzoarele STNet sunt, de asemenea, compatibile cu switch-urile standard PoE sau PoE+.

Difuzoarele de exterior biamplificat STNet de la SoundTube utilizeaza tehnologia de dispersie de inalta frecventa SoundBear Broadway pentru difuzarea de mesaje clare si muzica pe o arie larga. IPD-SM52-EZ este un difuzor cu montare pe suprafata, cu un woofer din polipropilena de 5,25 inci si un tweeter cu dom moale de 1 inci. Modelul IPD-SM82-EZ-II ofera aceleasi avantaje ca SM52 intr-o dimensiune mai mare, inclusiv un woofer de 8 inci si un tweeter de 1 inci, pentru o acoperire exceptionala in zone mai mari. Toate difuzoarele STNet pot fi configurate, gestionate si monitorizate in timp real prin intermediul software-ului SoundTube.