Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio lanseaza difuzorul de exterior SoundTube Entertainment IPD-XT850

MSE Audio lanseaza difuzorul de exterior SoundTube Entertainment IPD-XT850 pentru instalatiile Dante 

MSE Audio, societatea mama a SoundTube Entertainment, Soundsphere, dARTS, Phase Technology, Induction Dynamics, SolidDrive si Rockustics; a lansat SoundTube Entertainment IPD-XT850, un difuzor de exterior cu doua cai, care include un amplificator PoE (Power over Ethernet) de 40 Wati. Proiectat pentru retele audio adresabile IP pe platforma Dante, IPD-XT850 dispune de caracteristici pentru instalare si configurare simpla.

IPD-XT850 de la SoundTube Entertainment este un difuzor Power-over-Ethernet de 8 inch, cu doua cai, cu functionalitate Dante. IPD-XT850 are o frecventa de raspuns de 38 Hz – 22 kHz cu SPL maxim 101,0 dB. Designul sigilat al incintei ofera un raspuns low-end si performanta de 360 ​​de grade chiar si in afara axei. Proiectat pentru muzica de fundal , muzica de prim-plan si anunturi, disponibil in Green Granite (granit verde), IPD-XT850 are grad de protectie IP55, este compatibil AES67 si include suporturi de montare anti-furt.

“Difuzorul nostru SoundTube Entertainment IPD-XT850 ofera un sunet clar, full-range, de inalta calitate pentru o gama larga de aplicatii audio in aer liber”, a declarat Michael Sipe, vicepresedinte de vanzari in SUA pentru MSE Audio. “Prin includerea amplificatorului PoE in difuzor, am simplificat instalarea si configurarea. In plus, functionalitatea Dante permite configurarea simpla si gestionarea usoara a sistemului pentru orice integrator.”