Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio lanseaza seria Escape de la Rockustics

Seria Escape, rezistenta la intemperii, combina calitatea audio cu designul atractiv.

MSE Audio, compania mama a dARTS, Phase Technology, Induction Dynamics, SoundTube Entertainment, SolidDrive, Rockustics si Soundsphere a lansat seria Escape de la Rockustics. Proiectata pentru a imita aspectul iluminatului peisagistic, seria Escape aduce calitatea audio a Rockustics in incinte acustice discrete care se vor amesteca perfect in mediul exterior.

Pentru o solutie completa, Rockustics ofera sistemul Music Garden, format din patru difuzoare satelit cu montare spike si un subwoofer cu montaj ingropat in pamant, cu un woofer de inalta excursie de 8 inchi. Fiecare satelit de inalta performanta dispune de un driver coaxial cu 2 cai, cu o cupola din titan cu diametrul de 0.75 inchi si un woofer de 4 inchi cu invelis din cauciuc.

Pentru sisteme mai mari sau pentru instalatii personalizate, Rockustics ofera opțiuni “á la carte”. Satelitii Periscape sunt disponibili in modele de 4 sau 6 inchi, cu functionare completa pe linie de 70V (bypass pentru functionarea pe 8Ω inclus) si pot fi asociati/ completati cu subwooferele Subscape de 8, 10 sau 12 inchi.

Satelitilor si subwooferelor li se poate adauga un amplificator de 70V sau subwooferele pot fi utilizate direct cu propriul amplificator de  350W –  P350.

“Produsele din seria Escape aduc performantle sonore si designul estetic ale Rockustics in industria muzicala la un pret extrem de competitiv pentru dealerii nostri”, a declarat Jonathan Duran, director de vanzari si marketing rezidential pentru MSE Audio.