Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio va lansa amplificatorul Dante-Enabled IPD-Hub 2 la InfoComm 2019

MSE Audio, compania mama a SoundTube Entertainment, Soundsphere, dARTS, Phase Technology, Induction Dynamics, SolidDrive și Rockustics, anunta lansarea amplificatorului SoundTube Entertainment IPD-Hub 2 DSP, oferind distributie audio Dante. IPD-Hub 2 va fi lansat la InfoComm 2019 in perioada 12 – 14 iunie 2019.

Amplificatorul SoundTube Entertainment IPD-Hub 2 creeaza o alternativa de distributie audio bazata pe IP la sistemele audio traditionale de 70V sau 100V. Conceput pentru aplicatii mici si medii, IPD-Hub 2 combina obiectivele Attero Tech Axiom cu infrastructura Dante pentru a crea un sistem complet bazat pe IP, la un pret comparabil cu sistemele traditionale de 70V sau 100V. IPD-Hub 2 dispune de amplificare DSP pe doua canale cu o multitudine de optiuni de alimentare, inclusiv PoE, PoE +, PoE 40W si 24V PS.

“Amplificatorul IPD-Hub 2 este o solutie fiabila si eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru conectivitatea Dante”, a declarat James McManus, director international de vanzari la MSE Audio. “IPD-Hub 2 si intreaga noastra gama de solutii SoundTube Entertainment sunt concepute cu gandul la viitorul audio si al utilizatorilor finali. Pe masura ce audio continua sa evolueze, functionalitatea Dante-enabled continua sa fie incredibil de importanta. Asteptam cu nerabdare sa prezentam gama noastra vasta de solutii bazate pe Dante la InfoComm 2019.”

Ideal pentru aplicatii de dimensiuni mici si mijlocii, inclusiv baruri, restaurante, hoteluri, institutii de invatamant si multe altele, amplificatorul IPD-HUB 2 DSP este inima unui sistem audio complet in retea cu intrari locale si Dante pentru un control simplificat al retelei, intre timp, adresandu-se cerintelor de retea pentru conectivitate audio comerciala. IPD-Hub 2 include doua intrari RJ-45, una Dante si una Axiom si o iesire de difuzor cu doua canale pentru distributie audio flexibila.