Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

MSE Audio va lansa difuzoarul Rockustics SquareRoot 6.5 la CEDIA 2019

Difuzor rezistent la intemperii in forma de ghiveci pentru flori.

MSE Audio a anuntat difuzorul coaxial, in forma de ghiveci pentru flori, Rockustics SquareRoot 6.5. Cu gauri de schurgere pentru a permite udarea plantelor vii, SquareRoot este un difuzor omnidirectional, cu două cai, rezistent la intemperii.

Cu un woofer de 6,5 inch din polipropilena si un tweeter tip dom de 0,75 inch din mylar, SquareRoot 6.5 este proiectat pentru a oferi o acoperire audio omnidirectionala de 360 de grade. SquareRoot 6.5 are o impedanta de 4 ohmi, sensibilitate de 89 dB la 2,83W/1M si un raspuns in frecventa de 65 Hz – 19 kHz (–10 dB). Realizat din polietilena turnata prin rotatie, rezistenta la UV, SquareRoot 6.5 este construit pentru a rezista la ploaie, ger, zapada si gheata.

Rockustics SquareRoot 6.5 prezinta caracteristici structurale si acustice similare cu cele ale difuzoarelor din seria OmniPlanter de la Rockustics – disponibile doar intr-un nou design. SquareRoot 6.5 este disponibil in Gray Granite si Terra Cotta. Pentru utilizare in aplicatii comerciale, SquareRoot 6.5 poate fi asociat cu un transformator optional de 64 W.