Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Noul PRO-MZP de la MUSAIC fost selectat pentru CES Innovation Awards 2016!

Noul PRO-MZP Professional Install Zone Player, ce va fi lansat in 2016, a fost consacrat in categoria Componente si Accesorii Audio/Video pentru Casa (Home Audio/Video Components and Accessories). Prestigioasele premii CES Innovation Awards sunt evaluate de un juriu format din designeri industriali independenti, ingineri independenti si membri ai mass-media comerciala.

Anul trecut Musaic a castigat un premiu CES Innovation Awards 2015, in aceeasi categorie, pentru difuzoarele wireless.

Noul PRO-MZP Professional Installation Zone Player este primul produs de acest gen care combina confortul si eficienta costurilor de consum multi-room, cu un set  artizanal extins si meticulos de caracteristici unice adecvate pentru instalare profesionala. Pachetele PRO-MZP au toate functionalitatile sistemului HiFi wireless Musaic, inclusiv compatibilitate cu sistemele de iluminat si cu sistemele smart house, fiind potrivite pentru instalare personalizata. 

PRO-MZP poate fi montat in rack, in dulapuri de cablare structurate sau plasat intr-un gol de tavan, si poate fi controlat din aplicatia intuitiva Musaic pentru iOS si Android. Acesta ofera rezolutie inalta, redare audio de inalta calitate a muzicii de pe telefoane si tablete, drivere NAS si servere UPnP/DLNA, precum si servicii de streaming, inclusiv Spotify, si acces la mai mult de 20.000 de posturi de radio pe internet.