Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

NOBA8 a fost nominalizat pentru InAVation Awards 2018

Revista InAVate a dezvaluit candidatii la InAVation Awards 2018. Cel mai nou membru al familiei AUDAC, NOBA8, este nominalizat pentru un premiu in categoria “Tehnologii pentru locurile de petrecere a timpului liber”. Pentru a-i ajuta sa castige votati acum!

Cum ii puteti ajuta sa castige acest premiu? In primul rand, vizitati pagina de vot a InAVation Awards si bifati NOBA8 in categoria “Technology for Leisure Venues”. Asigurati-va ca ati facut acest lucru inainte ca votarea sa se incheie, in data de 26 ianuarie 2018.

NOBA8 este un subwoofer activ, cu difuzor de 8”, caracterizat printr-un design unic si original. Aspectul elegant al NOBA8 permite plasarea acestuia pe perete, pe tavan sau chiar sub mobilier. Amplificatorul clasa D integrat ofera o claritate impresionanta de 150 W pentru ambele iesiri de difuzoare, pentru a asigura o distribuire impecabila a sunetului. Subwoofer-ul foloseste tehnologia WaveDynamics™, care permite utilizatorului sa seteze cu usurinta configuratia acustica optima. Utilizatorul poate incarca pur si simplu setarile audio preferate si prin intrarea USB integrata. Conexiunile de intrare echilibrate sunt conectate folosind conectori bloc terminal cu 3 pini, in timp ce fiecare iesire de inalta frecventa are doi conectori. Acestia permit conectarea paralela a 2 (8 ohmi) sau 4 (16 ohmi) difuzoare. Suportul de montare inclus ofera posibilitati de montare convenabile pe orice perete, in timp ce fixarea pe plafoane este posibila folosind accesoriile optionale disponibile. O telecomanda optionala de 2,4 GHz permite controlul de la distanta al functiilor de baza ale NOBA8.