Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Noile difuzoare Rockusticks pentru aplicatii comerciale

Mult timp, difuzoarele tip roca au fost dedicate instalatiilor rezidentiale, dar difuzoarele Rockustics sunt intalnite din ce in ce mai des in aplicatii comerciale. Motivul? Se integreaza perfect in peisaj si pot deveni o parte a decorului. Ele sunt o copletare perfecta pentru parcuri tematice, gradini de hotel, cafenele in aer liber, piete comerciale si multe alte aplicatii comerciale.

Pentru ca ne aflam in sezonul estival, integratorii se pregatesc pentru instalatiile audio in aer liber, iar Rockustics vine cu trei modele noi, perfecte pentru aplicatii comerciale: XT-Surround Stone 5, XT-Surround Stone 8 si XT-PowerRock. Produsele XT-Surround Stone sunt o actualizare a unui model anterior. Aceste noi difuzoare omnidirectionale (360° pe orizontala) au un sunet mai uniform si o mai buna rezistenta la apa. Doua dimensiuni sunt disponibile: 5.25 ” coaxial si 8″ coaxial. Un transformator de 64 watti este inclus.

Noul XT-PowerRock este un difuzor cu doua cai, cu un driver de compresie de frecventa inalta. Cu o putere de 250W, este o alegere excelenta pentru divertismente tematice si alte locuri in aer liber.